Міжнародний молодіжний форум “Пробудись, свідомий споживач!” в рамках II Консумерського фестивалю “Час діяти”

Міжнародний молодіжний форум “Пробудись, свідомий споживач!”

image002 image004

 9 грудня 2010 року в рамках Всеукраїнського руху “Молодь за права споживачів” відбувся Міжнародний молодіжний форум “Пробудись, свідомий споживач!” за участю представників органів державної влади, громадських організацій, науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів та засобів масової інформації. Молодіжний центр “ОСА” виступив співорганізатором даного заходу.

У роботі Міжнародного молодіжного форуму взяли участь понад 250 представників вищих навчальних закладів, зокрема широким було представництво студентів Київського національного торговельно-економічного університету, Луганського національного університету, Луцького національного технічного університету, Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Туган-Барановського, Одеської національної академії харчових технологій, Полтавського університету економіки та торгівлі, Університету економіки та права “КРОК”, також у форумі взяли участь делегати з Познанського економічного університету (Польща).

Робота форуму відбувалася у форматі секційних засідань, зокрема розглядались питання правових аспектів захисту прав споживачів, освіти та інформування споживачів, безпечності та якості харчових продуктів, консумерських проблем ринку непродовольчих товарів та сфери послуг.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *