Щоденник ІХ Консумерського фестивалю. Всесвітній день прав споживачів: стати гідними споживачами

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ
15 березня 2017 року в КНТЕУ пройшли урочистості з нагоди Всесвітнього дня прав споживачів.
Почесними гостями свята стали:

  • голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа
  • телеведуча на каналі «1+1» Алла Мазур
  • телеведучий, журналіст Костянтин Грубич
  • Президент Торгової Палати Латвії, Радник Європейської комісії з питань торгівлі Хенрік Данусевич
  • менеджер проектів ГО «Життя» Світлана Сидорова
  • представник торговельної мережі «Фуршет» Олег Жишко
  • прес-секретар ГК «Фокстрот» Алевтина Білецька
  • віце-президент ГК «Епіцентр» Володимир Гончаров
  • віце-президент з питань міжнародного співробітництва Всеукраїнської федерації споживачів Наталія Бородачова

Перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна від імені ректора Анатолія Антоновича Мазаракі привітала гостей свята із Всесвітнім днем прав споживачів: «Справа захисту прав споживачів – це справа кожного з нас. Ми стали гідною нацією – давайте станемо гідними споживачами».

Почесна гостя свята, телеведуча «ТСН» Алла Мазур, вручаючи почесні дипломи учасникам та переможцям конкурсу консумерської реклами «Споживач, час діяти!», звернулася до студентів КНТЕУ, активістів Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів»: «Боротися і захищати свої права треба вміти. Я дуже рада, що ваші викладачі дають вам до рук сильну зброю – гарні знання. Ваша діяльність – це те, що допомагає зробити наше життя якіснішим».

Відомий тележурналіст Костянтин Грубич також щиро подякував активістам консумерського руху: «Якщо ми будемо підбурювати знизу тих людей, від яких залежить якість нашого життя, це життя буде покращуватися з кожним роком». Він вручив почесні дипломи найактивнішим учасникам руху.

Президент Торгової Палати Латвії, Радник Європейської комісії з питань торгівлі Хенрік Данусевич: «Якщо ви зможете захистити себе як споживача, ви зможете захистити себе як особистість».

Прес-секретар ГК «Фокстрот» Алевтина Білецька: «Я вдячна вам за те, що ви допомагаєте бізнесу стати краще».

Почесні гості – представники уряду, бізнесу та ЗМІ – вручили дипломи учасникам ІХ Консумерського фестивалю «Час діяти!» та активістам Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів» за їх діяльність, спрямовану на захист інтересів українського споживача: майстер-класи, воркшопи та презентації на тему консумеризму в українських школах, моніторинги інтернет-магазинів, закладів торгівлі, ресторанно-готельного бізнесу та туризму, консумерська реклама, організація та участь у квесті.

Від імені ректора КНТЕУ Мазаракі Анатолія Антоновича всі почесні гості отримали подяки за підтримку Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів».

Урочистості завершилися святковим концертом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *