6 порад покупцям кави!

Порада 1. Купуйте каву у фірмових або спеціалізованих магазинах. Там ви зможете отримати дійсно свіжу каву та цінні поради від продавців.

Порада 2.Не намагайтеся купити каву подешевше. Пам’ятайте про те, що скупий платить двічі.

Порада 3.Купуючи каву, звертайте увагу на етикетки на пакетах. На них, як правило, вказується наступна інформація. Країна і район вирощення. Наприклад, Коста — Ріка, Тарразу». Іноді в назві вказується гірська місцевість, в якій знаходиться плантація: «Гватемала Антигва» або «Суматра Лінтонг». Ступінь обсмажування. Ця властивість кави по-різному оцінюється покупцями, адже у кожного свій смак. Наприклад, у багатьох місцях Європи цінується ароматна, помірно підсмажена, вищого сорту кава, але багатьом все-таки подобається більш сильно просмажена кава. Майте на увазі, що чим більше зерна прожарюются, тим менше в них залишається кислотності. Ось чому дуже підсмажена кава — найдешевша. Французька та італійська обжарка — найсильніші.

Порада 4.При покупці кави звертайте увагу на якість упаковки. Якщо банка або пластикова упаковка не герметично закриті або мають які-небудь ушкодження, не рекомендується купувати цю каву, так як при її зберіганні не були дотримані необхідні умови.

Порада 5.Кава володіє здатністю вбирати в себе сторонні запахи, тому, якщо в магазині вона розташовується поруч з рибою або ковбасою, то її краще не купувати.

Порада 6.Вибирайте каву обачно. Для початку краще купити каву в невеликій кількості — на пробу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *